Wednesday, November 19, 2014

Tuksu merihädässä! Se oli ns. mind-rape.

Viime perjantaina Tuksu seilasi harmaasta Neuvosto-Suomesta suoraan glamourisen Tukholman hienostokaupunginosaan Sollentunaan jossa Mammamuratilla on aivan älyttömän makea residenssi. Tuksun ohjelmassa oli mm. muotitietoisen mutta ilmeisen huononäköisen tädin halailua, kristallikruunujen kuvaamista ja treffit mystisen ruotsalaisen juristin kanssa!

Tuksu valmistautui kyseisille treffeille seurustelemalla ainakin kahden klassisen herrasmiehen kanssa laivan käytävällä. On aivan ilmeistä että allaolevan kuvan oton hetkellä Tuksu keskusteli hienostuneesti herrojen kanssa Dostojevskin varhaistuotannosta kunnes joku kateellinen tekoblondi tuli haistattelemaan Tuksulle silkkaa kateuttaan.
Perjantain ja lauantain välinen yö meni siis spiruliinan voimalla rymytessä ja Tuksun yksityishuvijahdin saapuessa Tukholmaan Arto Länsmanin ex-rouva itse oli vielä ihan suoraan unten mailla. Siinä missä tavikset poistuvat laivasta jo ennen aamukymmentä, Tuksu yleinsä vetää unta palloon vielä kolmelta iltapäivällä. Aika extraordinary terrorial tuo Tuksu, nih.
Tuksu kuitenkin löysi kuin löysikin tiensä Sollentunaan Mammamuratin lihapatojen ääreen. Luotettavien tietojen mukaan erityisesti äksy Jasminae-sisko oli suorastaan onnesta soikeana saatuaan ison siskonsa vieraakseen. Joel-sisko puolestaan lukitsi viinakaappinsa heti kun Tuksu pamahti Sollentunan residenssin ovesta sisään.

Saatuaan vatsansa täyteen tillilihaa ja muita rikkaan Ruotsin herkkuja Tuksu päätti selvittää Seiska-liven faneilleen tulevaisuudensuunnitelmiaan.
Silja Linellä todellakin riitti miehiä jonoksi asti, ja kukapa ei haluaisi tilapäistä petiseuraa (vaikkakin vaatteet päällä) yöksi, varsinkin jos on matkalla Ruotsiin treffeille eläinrakkaan heterojuristin kanssa?! Heterojuristi ei varmaankaan pannut pahakseen sitä että Tuksu hankki yhdenyön seuraa juuri ennen treffejä...

Ja kuten näkyy, Tuksu oli ilmeisen suorapuheinen sen suhteen että treffeillä on tarkoitus harrastaa jos jonkinlaista seksiä juristin kanssa.

Mitä sitten tapahtuikaan...
Se olikin ns. date-rape, kirjoitti Tuksu ja toivotti homot ja lesbot tervetulleeksi sänkyynsä. Voimme vain kuvitella mitä juristitreffeillä oikeasti tapahtui. Todennäköisesti juristi ei lämmennyt Tuksun lähentely-yrityksille ja halusi panna pillit pussiin ennenkuin Tuksu oli ehtinyt tyhjentämään ensimmäistäkään punkkulasillista. Eihän sellainen käy laatuun oman maan naiselle joka on tullut vartavasten treffeille päättämään oletetun selibaattinsa!
Tukholmassa todellakin pelaa eri säännöt mitä raiskauksiin ja treffeihin tulee. Ja 50-v äijä olikin ihan hullu, mutta eikös Tuksu aiemmin kertonut tavanneensa kyseisen jampan jo kolme vuotta sitten eikä vain "äsken?"
Nyt siis ruotsalaiset miespolot menettivät viimeisetkin tsäänssinsä Tuksun suhteen, ja yhden juristin syytä kaikki! Treffisivut sulkeutuivat ja länsinaapurissa on nyt suruaika.
Seiska-lehden haastattelussa älyn jättiläiseksi osoittautunut Mammamuratti siis kielsi Tuksua tekemästä rikosilmoitusta?! Ja vain siitä syystä että kyseinen raiskaaja on ammatiltaan juristi?! No onneksi ei ollut ulkoministeri, sittenhän asiaa ei voisi kommentoida missään!

Sitten Tuksu yllätti jälleen ilmoittamalla menneensä naimisiin jonkun Tommin kanssa.
Kyseinen avioliitto ei kuitenkaan kestänyt känniä kauempaa, ja maanantai-aamuna Tommi katui koko hommaa. Tuksun juristi (ei se raiskaaja) hoitaa parhaillaan Tuksun keissiä jossa ex-mieheltä Tommilta vaaditaan elatusapua ja ilmaisia matkoja Miamiin ja Dubaihin.

Kaiken tämän häslingin keskellä Tuksu jaksoi vielä kantaa huolta bestiksensä Lindsay Lohanin hyvinvoinnista saatuaan selville että Lindsay on aikeissa tehdä yhteistyötä erään demonisen elokuvatuottajan kanssa. Randall fucking Emmett!!!!

Tuksulla on omakohtaista kokemusta Emmettin kokaiinihuuruisesta elämästä, omien sanojensa mukaanhan Tuksu ja Kooma-vainaa asuivat kyseisen leffagurun residenssissä suoraan Beverly Hillsissä joskus vuonna 2003. Voimme vain arvailla missä merkeissä Tuksu ja Kooma viettivät aikaa koksu-Randallin kanssa, hyvällä maulla tietty.

Tuksu lähti Tukholmasta laivalla maanantai-iltana kohti Helsinkiä ehtiäkseen tiistai-aamuksi suorittamaan vapaaehtoisduunejaan Kivelän palvelukeskukseen. Sekään reissu ei mennyt aivan kommelluksitta, eli siis kaikki meni niinkuin Tuksulla yleensäkin menee: päin persettä ja Nassun löysä paska.

Seiska-lehti sai myös vihiä Tuksun seilailuista ja joku toimittajaksi soluttautunut näätä kirjoitti asiasta otsikolla OMG: Johanna Tukiainen irstaili laivalla - alasti putkaan. Seiskan jutun mukaan Tuksu "suuntasi laivan yökerhoon, ja tarjosi matkustajille striptease-esityksen bilebändin viihdyttäessä risteilykansaa. Vaatteet vähenivät, ja loppujen lopuksi laivapoliisi vei alastoman Johannan laivan putkaan."
Laivan rantauduttua takaisin Hellsinkiin Tuksu alkoi pähkäilemään että miten YKP-valvojille selitetään poissaolo tiistain pianosessioista. Tuksu polki tietysti suoraan Hartmanin sairaalaan hakemaan lääkärintodistusta ja vapaudu vankilasta -korttia.
Siis ihanarakasperhe ei välitä koska Tuksulla oli siveetön mekko päällä. Voi tietty olla että perheen mitta on jokseenkin täynnä Tuksun sekoiluja, ja kaikkien valheiden ja muiden meriselitysten joukosta on vaikea poimia niitä tosijuttuja ja suhtautua niihin asian edellyttämällä vakavuudella.

Koska Tuksu ei koskaan halua jättää mitään epäilyjen varaan, hän tietysti valaisi myös syitä sekopäiseen käyttäytymiseensä laivalla.
Raiskauksesta johtuvan akuutin stressireaktion syytä kaikki. Juuri raiskatuksi tulleilla naisilla on useinkin tapana rymytä tuhannen päissään ja heittää spontaaneja strippisessioita kaikelle kansalle. Mutta siis olisivat siellä sairaalassa ottaneet Tuksun sisälle, mutta "naisystäväni" Tokoi ja Timantti-Setä tulivat Tuksun luokse ja estivät sairaalaa ottamasta Tuksua sisälle?! Siis nyt juttu menee ihan epäselväksi. Tuksu oli Hartmanissa mutta sitten naistuttavat tulivatkin Albertille ja sairaalareissu jäi väliin!?

Onneksi lääkärit kuitenkin määräsivät Tuksulle pelkkää nukkumista. Tuksulla on paha tapa joutua ongelmiin valveilla ollessaan, ja voimmekin olettaa että jos Tuksu nukkuisi ympäri vuorokauden niin hänellä olisi huomattavasti vähemmän ongelmia sukulaisten tai virkavallan kanssa.

Akuutin stressireaktion keskeltä Tuksu palasi vielä kerran aiheeseen Randall fucking Emmett!!!!
Kysymys todella kuuluukin, milloin Tuksu saa sen omaelämäkertakirjan???? Tehkää nyt helvetti jotain älkääkä vain päivitelkö siinä, sanoisi Arto.

No comments:

Post a Comment