Friday, May 22, 2015

Aina mun pitää ojentaa Tuksua

Aina voi luottaa siihen että sketsitanssija Johanna "Tuksu" Tukiaisella on pokkaa tehdä itsestään totaalinen pelle. Ja aina kun luulee että pohjat on saavutettu niin Tuksu menee ja poraa itsensä vieläkin syvemmälle pelleyden suohon.


Tuksun mielestä oli ala-arvoista ja nöyryyttävää että Suomesta lähetettiin Pertti Kurikan Nimipäivät-punkbändi Euroviisuihin. Tottakai, kyseessä on Tuksun ääliömäinen mielipide, mutta on ilmeistä että sen takana on ainakin roimasti ennakkoluuloja ellei jopa suoranaista inhoa kehitysvammaisia tai muuten erilaisia kohtaan.

Tuksu ilmeisesti suosisi sellaista että kehitysvammaiset laitetaan vaikka jonnekin kellariin lukkojen taakse etteivät ne vahingossakaan pääse ihmisten ilmoille Suomea nöyryyttämään. Samaa kaavaa voisi suositella koko Murattilan klaanille.

Täytyy vielä muistuttaa lukijoita siitä kuinka Tuksu pari vuotta sitten huijasi kehitysvammaista poikaa lupaillen myydä tälle Linda Lampeniuksen vanhat farkut. Tuksu sai kyseiseltä henkilöltä ainakin 50 euroa etumaksua, jätti lopulta farkut lähettämättä ja vittuili päälle.

Haista Tunkki vittu! Olet yksi helvetin mätäpaise ihmiseksi.

Tämä on minun mielipiteeni mutta on ala-arvoista että Seiska-lehti maksaa tunnevammaiselle idiootille palkkaa siitä että tämä saa kirjoitella nettiin aivan päättömiä.

Tämä on minun mielipiteeni mutta on ala-arvoista että Tuksun mielestä PKN jotenkin nöyryytti Suomea. Harva on pilannut suomalaisten mainetta yhtä pahasti kuin pläski juoppo Tuksu joka herättää pahennusta missä ikinä luuhaakaan. Vuodenvaihteessa suomalaisten maine meni Havaijilla jossa Tuksu munasi itsensä japanilaisennäköisen Miken Youtube-videolla. Nyt Tuksu suunnittelee jo suomalaisten maineen pilaamista hyppäämällä alasti jonnekin suihkulähteeseen Tukholmassa.

Siis ihan dille. Ja tämä on minun mielipiteeni mutta Pappamuratilla vaikuttaa olevan jos jonkinlaisia mieltymyksiä kaikenlaiseen pervoiluun, senhän tietää Joulupukkikin. Tuksu on nyt maininnut ainakin pari kertaa Facebookissa ja kerran SeiskaLivessä kuinka Pappamuratti on kertonut Saksassa olevan jotain bordelleja joissa saa höylätä eläimiä. En voi kuvitella miten moinen puheenaihe tuli edes esille, mutta Murattilassa ollaankin aina vähän sekaisin.

Eläinten höyläämisestä puheenollen, Euroviisut ovat vuodesta toiseen täynnä typeriä pornoballadeja ja homoteknoa. Kyllä sinne yksi puolitoistaminuuttinen punk-biisikin mahtuu mukaan ihan hyvin, ja keneltä se on pois jos joskus parrasvaloihin pääsee vähän myös sellaisia ihmisiä jotka eivät ole ihan niin kansikuvatyyppejä kuin mitä Tuksu luulee itse olevansa.

Pertti Kurikan Nimipäivien kaverit saivat elämän genettisessä arpapelissä ehkä Tuksuakin huonommat kortit, mutta he eivät anna sen estää toteuttamasta unelmiaan. Tuksu ryssii kaikki unelmansa silkkaa tyhmyyttään ja vittuilee kaikille kun asiat menevät päin helvettiä.

Koko blogi kiteytettynä punk-kielellä: Tuksu on fasistisika.

Tuksulla olisi paljon opittavaa näiltä hemmoilta. Rispektiä, PKN!


No comments:

Post a Comment