Friday, May 15, 2015

Voi Kemppu, minkä teit! (PÄIVITETTY)

Sketsitanssija Johanna "Tuksu" Tukiaisella on mennyt kovaa viime aikoina. Barrakuudanmietsästys ei ota tulta alleen eikä keikkojakaan pukkaa entiseen malliin. Kun on tosi kyseessä ja huomiota on pakko saada niin vanha kunnon itsarikortti kannattaa vetää esiin, missäpä mualla kuin Facebookissa.
Kaikki vähänkään asiaan perehtyneet tietävät että kun Tuksu uhittelee itsemurhaavansa itsensä niin silloin ei todellakaan saa soittaa hätänumeroon. Tuksua pännii vaan vähän normaalia pahemmin, ja silloin ei paikalle tarvita ambulanssia eikä kyttiä vaan sofistikoitunutta seuraa ja alkoholijuomia.

Tuksun hovinarrina jonkin aikaa vaikuttanut Kemppu ymmärsi asian ihan väärin ja soitti hätänumeroon pelastaakseen idolinsa.
Kemppu on ihan diletantti näissä geimeissä ja voimme vaan kuvitella kuinka Tuksun päässä kiehuu kun selviää että hätänumeroon soitti juuri Kemppu eikä joku ilkikurinen näätä jostain Louhelasta.

Kemppu on muutenkin vähän reppana. Tuksun homorepertuaarissa on nähty vaikka minkälaista hiihtäjää glamourisesta Juha Immosesta ihan suoraan netissä runkkaavaan Johtaja Joni Virtaseen, mutta Kemppu vetää pohjat mitä täydelliseen arvostelukyvyn puutteeseen tulee.

R.I.P. Kemppu. It was nice knowing you, nigga, voisi Joonas Tukiainen lausua tässä yhteydessä.

Lisäys:

No niinhän siinä sitten kävi että Kemppu heivattiin hovista suoraan netin välityksellä. Kun Tuksu oli ensin ilmoittanut olevansa sittenkin hengissä niin Kemppu suuttui ja mustaksi muuttui; kai se olisi ilmeisesti ollut parempi että Tuksu olisi oikeasti nirhannut itsensä niin Kemppu olisi päässyt jeesustelemaan SeiskaLivessä että kuinka hienon ihmisen suomalaiset ajoivat ennenaikaiseen hautaan... Hieman aivonystyröitään hierottuaan Kemppu kirjoitti palavaa asiaa:

NYT valui huumorintajuni ylitse ja ihan kunnolla, Johanna&Olli olivat juuri tullleet Ruotsin laivaterminaaliin soitin heille juuri.
Oikea ystävä tai kaveri ei edes tee noin että ei voi mitään ilmoittaa minä soitan kaikki sairaalat lävitse ja olen oikeasti huolissani. Ketäään ei edes M.T voinut ilmoittaa mitään.
Nyt jatkan omaa elämääni enkä halua kuullla Johannasta, enkä hovistä enää pätkääkään, edes anteeksipyyntöä ei herunut. TÄMÄ OLI TODELLAKIN TÄSSÄ NYT!

Tuksu ei tietenkään periaatteen naisena voinut olla vastaamatta Kempun uikutukseen.
Siis Tuksu se taas luuli että Kemppu vaan halusi auttaa, mikä tarkoittaa sitä että Kemppu saa asiakseen piffata viinat ja lentoliput sekä tarjota muita palveluksia aina kun Tuksusta siltä tuntuu. Huipulla tuulee, Tuksu.

Kempun sekoillessa poliisin ja palokunnan (tai ainakin hätäkeskuksen ja sairaaloiden) kanssa Tuksu oli jo Gootti-Ollin kanssa ruotsinlaivalla, matkalla minnekäs muualle kuin Mammamuratin lihapatojen äärelle. Todistajien mukaan Tuksu vietti yön jälleen kerran laivan putkassa, mutta sitä edelsi upea tanssishow laivayleisön iloksi. Kaiketi.

Tällä hetkellä Tuksu viettää "blast timeä" Tukholman "centrumissa" Ollin ja Mamman luottokortin kanssa. Tuksulla on nännit pystyssä ja tunnelma katossa. On se aina ulkomailla kivempaa, ainakin siihen asti kunnes Äksy-Piksu alkaa taas marmattamaan tai Pappamuratilla kiehuu yli. Sitten illalla  Olli vetää Amazing Gracea bassolla mylvien ja Tuksu komppaa etanat heiluen. Lopuksi joku pyörtyy.
Näätätaidetta

No comments:

Post a Comment