Wednesday, August 10, 2016

Tuksu manaa, Rourke palaa!

Rourken blogi on ollut epävirallisella telakalla, ihan ajanpuutteen vuoksi, mutta Dolls-konsernin CEO Johanna "Tuksu" Tukiaisella menee jälleen lujaa että on pakko kaivaa Dolls-takki komerosta ja laittaa näppis laulamaan. Joskus (tosi harvoin) sitä miettii että miksi kukaan jaksaa seurata Tuksun toilailuja vuodesta toiseen. Vastausta ei tarvitse hakea kovinkaan kauaa sillä Tuksu vaan on niin täydellinen rajatilapersoona jolle sattuu ja tapahtuu enemmän kuin Aku Ankalle.

Tuksu näytti näädille närhen munat pokatessaan loviisalaisen liikemiehen Veijo Lallin, joka paremmissa piireissä myös Vellinäkin tunnetaan. Velli on juuri sitä mitä Tuksu tarvitsee eniten maailmassa: impotentti kakkapöksy sponsori joka on valmis kustantamaan Tuksulle glourista elämää suoraan Lindsay Lohanin tyyliin ilman että matamin itsensä täytyy tehdä muuta kuin, öh, no mitä Tuksu nyt ikinä tekeekään.

Viime kesänä Velli vei Tuksun Ikeaan ostoksille kun Albertinkadun residenssi piti saada presidentilliseen kuntoon Hawai'ilaisen Kenmanuelin vierailun takia. Eräiden huhujen mukaan Velli myös haki Kentsun lentokentältä ja kuskasi tämän Albertinkadulle jonka jälkeen jälkeen Velli meni vapaaehtoisesti vaihtoaitioon jotta Tuksu saisi viettää romanttista aikaa Kentsun kanssa. Kentsu kuitenkin paljastui Myhy-lehdelle haastatteluja antavaksi psykopaatiksi, ja Velli sai uuden mahdollisuuden pilata elämänsä Tuksun vanavedessä.

Loppukesästä Tuksu (omien sanojensa mukaan) lensi jenkkibiljonäärin kanssa ihmissyöjien saarelle tekemään lähetystyötä. Kyseinen biljonääri (joka muuten tuli ihan puskista Tuksun seikkailuja seuraaville...) on kuulemma Forbesin listalla ja liikkuu piireissä joissa sadantonnin kihlasormukset ovat ihan normi juttu. Kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan putkeen: biljonääri haihtui savuna ilmaan ja Tuksu päätyi Miamilaisen sairaalan mielenterveysosastolle jäähdyttelemään. Velli näki tilaisuutensa tulleen ja lensi Miamiin pelastamaan Tuksua.

Koti-Suomeen palattuaan pariskunta juhli kihlajaisiaan lehti-ilmoituksen ja kolmensadan euron sormuksen myötä. Tuksu tosin tykkää imutella erään loviisalaisen teinin kanssa, mutta sekin on ihan ookoo, koska Tuksu "osti" Vellille Swarovskin kristalliristin ja dödö-purkin. Velli on harvinaisen suopeaa sorttia ja siten suorastaan täydellinen kumppani Tuksulle joka osaa tyhjentää tilit ja lompakot vuosien ammattitaidolla.

Tätä nykyä Tuksu on jonkinlainen some-variksenpelättimen ja keskiaikaisen noidan risteytys. Tuksu on ottanut elämäntehtäväkseen Illuminaatti-järjestöstä (siis siitä johon kuuluu mm. Madonna ja Rihanna) höpisemisen ja maailmanlopusta varoittelun. Tuksu tituleeraa itseään evankelistaksi, ja väittää saaneensa profetoimisen ja "henkien erottelun" armolahjat. Henkien erottelu tarkoittaa käytännössä sitä että jos tulee kränää jonkun ryyppykaverin kanssa niin voi sitten auktoriteetilla väittää että kyseisen tyyppi on saatanan ja muiden henkivaltojen palveluksessa.

Ura evankelistana ja "profeettana" onkin valitettavasti se seuraava looginen askel naiselle jolla ei ole mitään aikeita mennä oikeisiin töihin. Tuksu vanhana lokkina kyllä aina löytää jotain hyväntahtoisia idiootteja joiden pöytään pääsee kuokkimaan Jeesuksen siivellä. Tuksu löikin nopeasti hynttyyt yhteen kahden kotikutoisen profeetan, Pöhkö-Pihon ja Armo-Nissisen kanssa.

Ensinmainittu vei Tuksun metsään ja alkoi paasata "universalismista," mikä oli tarpeeksi Tuksulle. Kaikkihan tietävät että universalismi, mitä se sitten onkaan, on saatanallinen harhaoppi, melkein niinkuin katolilaisuus. Pätevänä profeettana Tuksu nopeasti erotteli henget toisistaan ja totesi että Pöhkö-Piho on saatanan asialla. Armo-Nissinen on vielä tätä kirjoittaessa hyvää pataa Tuksun ja Jumalan kanssa, mutta aika suurella todennäköisyydellä hänetkin todetaan kerettiläiseksi ja eksyttäjäksi niinkuin Tuksun hangaround-poppoolle yleensä käy.

Evankelistana esiintymiselle on myös toinen syy: Tuksu kyllä tiedostaa ulkonäkönsä rapistuneen ja perseenheiluttaminen ei enää saa setämiehiä liikkeelle niinkuin Dolls-aikoina. Uusi tyrkkysukupolvi on astunut estradeille ja Udillakin on varmaan ihan uudet vosut kehissä. Tuksulle on aina ollut tärkeätä nostaa itsensä muiden yläpuolelle, ja Jumalan edustajana sellainen onnistuukin helposti. Tuksultahan ei tosin onnistu mikään loppupeleissä, ja ei tarvitse olla kummoinenkaan profeetta ennustaakseen että tämä Jeesus-projektikin tulee kariutumaan ennemmin tai myöhemmin.

No comments:

Post a Comment